Bij Motorpakking.nl maken we gebruik van Mollie (internetkassa) zo zijn er diverse betaalmogelijkheden waaruit u kunt kiezen na het plaatsen van een bestelling.
Hieronder ziet u een overzicht.

iDEAL
Creditcard
Bancontact
SOFORT Banking
Overboeking
PayPal
Bitcoin
paysafecard
KBC/CBC-Betaalknop
Belfius Direct Net
Rembours
Betalen bij Afhalen

paysafecard is een prepaid betaalkaart waarmee in 43 verschillende landen online betaald kan worden. Consumenten betalen ermee zonder persoonlijke of financiële gegevens af te hoeven geven, of zelfs zonder een bankrekening of creditcard te hebben. paysafecard is de Europese marktleider op het gebied van prepaid betaalmethoden. De tegoedkaarten kunnen gekocht worden bij meer dan 500.000 verkooppunten ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro.
paysafecard wordt voornamelijk gebruikt door jongeren en consumenten zonder toegang tot een bankrekening of creditcard. Vooral games, films, boeken en software worden online betaald met paysafecard, maar ook op social media, online datingplatforms, en bij VoIP- en cloudservices worden de tegoedkaarten veel gebruikt om aankopen mee te betalen.

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.
SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen. Hiermee is het de ideale betaalmethode om consumenten over heel Europa te bereiken, waarmee conversies verhoogd worden. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.
Meer dan 35.000 webshops hebben SOFORT Banking al als betaalmethode geïntegreerd in hun webshop en er worden maandelijks meer dan 2 miljoen transacties via SOFORT Banking voldaan. Meer dan 20 miljoen consumenten over heel Europa geven de voorkeur aan betalen via SOFORT Banking.

Bitcoin is een digitale munt, ook wel cryptovaluta of cryptocurrency genoemd, die speciaal ontworpen is om online betalingen te verrichten die niet omkeerbaar zijn. Transacties in bitcoins worden gecontroleerd en geregistreerd via een proces dat mining genoemd wordt. Dit proces creëert ook weer nieuwe bitcoins, waardoor inflatie optreedt zonder tussenkomst van een bank of gecentraliseerde instelling. Bitcoins worden verhandeld voor andere valuta op marktplaatsen, of kunnen worden gebruikt om direct aankopen te doen of betalingen te verrichten. In dat geval worden de bitcoins van een persoonlijk account, de wallet, direct overgemaakt naar een ontvangend Bitcoin-adres.
Omdat Bitcoin specifiek ontwikkeld is voor onomkeerbare, online betalingen is het een handige betaalmethode voor onlineretailers. Bitcoins worden vooral gespendeerd bij computerwinkels en bij het kopen van software, maar ook steeds meer bezorgdiensten voor eten en drinken, kledingwinkels en bed and breakfasts bieden hun klanten de mogelijkheid om met bitcoins te betalen.

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. Hierdoor is het een zeer geschikte betaalmethode voor webshops en hun klanten, omdat bestellingen direct verwerkt kunnen worden wanneer de betaling voldaan is.
Meer dan een miljoen Belfius-klanten gebruiken het online bankproduct Belfius Direct Net en kunnen zodoende de Belfius Pay Button gebruiken als betaalmethode. Dit maakt dat de Belfius Pay Button een waardevolle toevoeging is aan je checkout wanneer je zaken doet in België of van plan bent naar België uit te breiden. Belgische klanten zien de Belfius Pay Button als een betrouwbare betaalmethode.

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.
Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen, wat conversies verhoogd. Klanten kunnen vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt, maar winkeliers hoeven hier niet op te wachten, die krijgen direct uitbetaald.

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling die niet teruggedraaid kan worden door de klant. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.
iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.
Het gebruik van deze betaalmethode verspreidt zich ook steeds meer buiten e-commerce toepassingen. Online facturatiesoftware verstuurt steeds vaker een iDEAL-betaallink mee zodat betalingen direct voldaan kunnen worden. Goede doelen implementeren iDEAL om donaties te accepteren.
Sinds de introductie in 2005 zijn meer dan een miljard transacties verwerkt via iDEAL en hebben ruim 100.000 webshops en andere organisaties het al geïmplementeerd als betaalmethode.

Bancontact is een Belgisch betaalschema.
Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen,
met ruim 15 miljoen kaarthouders.
Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode.
Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen,
maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
Hierdoor zijn betalingen gegarandeerd en kunnen ze door de consument niet teruggedraaid worden.
Winkeliers ontvangen direct een bevestiging van de status van de betaling,
waardoor bestellingen ook direct verwerkt kunnen worden

PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in Nederland ruim 4 miljoen online aankopen betaald via PayPal.
PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor klanten overal makkelijk kunnen betalen.
PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan. Als de consument een verkeerd of slecht product geleverd krijgt, kan hij of zij het aankoopbedrag terugvragen. Als verkoper ben je onder andere beschermd tegen onterecht teruggevraagde betalingen.
Het gebruik van PayPal neemt ook buiten webshops toe. Bij bijvoorbeeld ticketplatforms, reisbureaus, en marktplaatsen wordt de betaalmethode steeds meer gebruikt.

Creditcard.
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard.
Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later,
meestal aan het einde of begin van de maand,
het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug.
De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven inspireren vertrouwen bij klanten en consumenten,
en doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering, wat resulteert in meer conversie voor winkeliers. Wanneer je betalingen via creditcard accepteert in je webshop kun je betalingen ontvangen uit de hele wereld.
Mollie ondersteunt alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken.
Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi,
waarmee klanten zowel globaal als lokaal bediend kunnen worden.
Alleen Visa heeft al 2,5 miljard kaarten in circulatie en wordt gebruikt in meer dan 200 landen.
In totaal verwerkt Visa wel 109 miljard transacties per jaar.

Rembours
Hoe kan ik een pakket of brief met Betaalservice (Rembours) in ontvangst nemen?

Bij een pakket of brief met betaalservice, ook wel rembours genoemd,
betaalt u pas als wij de zending bezorgen.
Wij overhandigen de zending aan de geadresseerde,
gemachtigde of volwassen huisgenoot van 18 jaar of ouder.
Naast betaling van het remboursbedrag is er tevens een handtekening nodig.

Hoe kan ik aan de deur betalen?
U kunt het bedrag van de rembourszending alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur.
De chauffeur heeft geen wisselgeld. Pinnen is niet mogelijk.

Hoeveel moet ik aan de deur betalen (aan rembours)?
Met de Track & Trace code van uw pakket of brief met betaalservice (onder rembours)
kunt u zien wat het remboursbedrag is dat u aan de deur moet betalen.

Wat gebeurt er als ik het bedrag voor rembours niet contant kan betalen?
Als u bij de eerste bezorging het bedrag niet contant in huis heeft,
komt de chauffeur de volgende dag weer bij u thuis om de zending aan te bieden.
Kunt u bij de tweede bezorgpoging het bedrag niet contant betalen,
dan wordt de zending naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie gebracht.
U kunt daar het pakket ophalen en het verschuldigde remboursbedrag betalen.
Op een PostNL-locatie kan dit contant of u kunt het pinnen.


Afhalen.
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de bestelling af te halen in ons magazijn te Feanwalden.
Hier kunt u contant betalen of Pinnen.


Tijdens het bestelproces kunt u voor deze
optie kiezen.

 

 

 


Het is niet mogelijk om bij alle bestellingen alle beschikbare betaalmogelijkheden te gebruiken.
Tevens kunnen er bij een betaalmogelijkheid transactiekosten in rekening worden gebracht.
Dit wordt uiteraard van te voren aangegeven.

 

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2013 - 2021 motorpakking.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel